Comviq

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (109 röster, 1. betyg: 1,22 av 5)
Loading...

Sveriges billigaste fastpris-abonnemang

Delar samma nät som Telenor

Erbjuder surfhastighet på upp till 80 mbit/s

Mobilabonnemang


Användning / månad
 Trots att Comviq på senare tid har kommit att bli Tele2:s varumärke för lågpristjänster så har de en väldigt lång historik på den svenska telefonmarknaden. De etablerades redan i början av 1980-talet som en konkurrent till vad som sedan skulle komma att bli Telia.

När de blev en del av Tele2 så valde man att fortsätta på detta spår. Comviq har blivit känt för att vara en motpol till många av de mer traditionella och kanske mer stelbenta operatörerna. Mycket har dock hänt på senare tid och det finns nu många andra aktörer som erbjuder samma tjänster som Comviq.

Hur är de som operatör?

Under många år har Comviq hamnat högt upp på listan när det kommer till kundnöjdhet. Vid upprepade tillfällen har de varit ett av de tre mobiloperatörerna som kunderna själva rankar högst. Intressant nog är det inte prissättningen som de flesta kunder värderar högst. Istället värderar de flesta kunder stabilitet och bra kundservice.

Comviq erbjuder både kontantkort och mobilabonnemang

Från att enbart ha varit en leverantör av kontantkort har Comviq numera ett betydligt bredare utbud. Utöver deras klassiska kontantkort går det även att teckna abonnemang, köpa tillbehör och skaffa tilläggstjänster. Comviq är även en av de få operatörer som har nischade kontantkort, anpassade efter olika behov.

Oavsett om du använder telefonen till att ringa utomlands eller surfa så finns det garanterat en tjänst för dig. För de flesta tjänster har Comviq valt att endast ta betalt för mängden surf. Precis som för övriga operatörer har surf blivit ett av de främsta säljargumenten.

Rabatter, roaming och övrigt

Då Comviq i stor utsträckning strävar efter att vara en aktuell nischaktör så har de rabatter för såväl studenter som seniorer. Ofta lanserar de även särskilda abonnemang för den som ringer mycket till vissa länder. Det här gör att Comviq blir det ett av de främsta valen för dig som vill ringa till utlandet.

Vad gör Comviq unik som operatör?

Comviq har lyckats positionera sig som inte bara en lågprisaktör utan även en mobiloperatör som fyller ett tomrum som många andra operatörer förbiser. I dagsläget är det inte särskilt svårt att hitta en operatör som är förhållandevis billig för samtal inom Sverige. Det är däremot svårt att hitta prisvärda tjänster för den som vill ringa till utlandet.

Men Comviq är inte bara lämplig för den som vill ringa till utlandet. Som en del av deras baserbjudande inkluderar de även fria samtal och meddelande och passar därmed även bra för dig som enbart ringer inom Sverige. På det stora hela är Comviq en väldigt flexibel operatör.

De flesta tjänsterna har en fast kostnad för samtal och meddelanden. Men mer data kostar.

Referenser

  1. Expressen. Mobiloperatörerna som får flesta klagomål. 26 okt, 2015.
  2. Nordic Bench. Svenskarnas rekommendationsvilja angående sina telekomleverantörer. 15 mar, 2017.
  3. Comviq. Press. Comviq sänker samtals priser till 150 länder. 27 nov, 2017.
Tack! Jag använde ert jämförelse verktyg och hittade ett billigare alternativ. Jag sparade över 2000 kr / året! - Sven, Malmö
Tjänsten tillhandahålls av Summarum Media AB. Du kan nå oss via email på [email protected] Summarum Media AB - Broholmen 10 - 00530 Helsingfors - Finland Kontakta oss
Summarum Media AB - bastamobil.se - Alla rättigheter förbehållna.