Halebop

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 röster, 1. betyg: 5,00 av 5)
Loading...

Hastighet på upp till 100 Mbit/s.

Delar samma nät som Tele2, Telia och Telenor.

Enkla kontantkort både i Sverige och utomlands.

I utbudet av tjänster finner vi mobiltelefoni i diverse olika tappningar. Deras prissättning bygger på att du endast ska behöva betala för det du behöver. Endast de dyrare tjänsterna har ett obegränsat antal samtal och meddelanden. Ringer du flitigt eller skickar många meddelanden blir du således tvungen att per automatik betala lite mer. Oavsett vilken lösning du väljer går tjänsterna att få både som kontantkort och abonnemang.

Mobilabonnemang


Användning / månad
 
Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/forge/www.smobilabonnemang.se/public/wp-includes/functions.php on line 5980

Warning: substr() expects parameter 1 to be string, array given in /home/forge/www.smobilabonnemang.se/public/wp-includes/functions.php on line 5987

Warning: substr() expects parameter 1 to be string, array given in /home/forge/www.smobilabonnemang.se/public/wp-includes/functions.php on line 1921

För mobilt bredband har Halebop samma upplägg och prissättningsmodell som för mobiltelefoni. Du har på så sätt rätt att välja mellan att skaffa mobilt bredband som abonnemang eller kontantkort, i utförandet stor eller liten. Då mobilt bredband inte kommer med några samtal eller meddelanden är det endast mängden surf som skiljer dem åt.

Den tillgängliga hastigheten är densamma oavsett om du är mobiltelefoni- eller bredbandskund. Precis som för mobilabonnemanget kan du köpa extra surf om du förbrukat månadens inkluderade mängd.

Mobilt bredband

Halebop grundades år 2000, vilket gör dem till en av Sveriges äldsta lågprisoperatörer. De var från början kända som en ungdomsoperatör vars främsta dragplåster var ett kontantkort med en ofantlig mängd SMS. Mycket har hänt sedan dess och Halebop har definitivt hängt med i utvecklingen. Nuförtiden erbjuder de såväl abonnemang som kontantkort och även mobiltelefoner och surfplattor. Vi ska titta närmare på vad som kännetecknar Halebop som mobiloperatör och vad som gör dem unika.

Hur är de som operatör?

Halebop är ett varumärke som ägs av Telia och ingår således i Telias nät. Det innebär att du som kund får tillgång till väldigt bra täckning var du än befinner dig i Sverige.

Under flera år har Halebop fått höga betyg när det kommer till kundnöjdhet. Nyligen lanserade de till exempel en tjänst som ger dig som kund möjligheten att byta in din gamla telefon mot ett förmånligt pris på en ny telefon. Deras kännetecken har blivit att ligga i framkant när det gäller att erbjuda vad tekniskt medvetna kunder förväntar sig.

.

Halebobp rubbet med iphone

Rabatter, roaming och övrigt

Är du student så kan du välja mellan flera av deras tjänster till ett extra förmånligt pris. När det kommer till utlandspriser och roaming är dock Halebop inte särskilt förmånliga. Det gör dem främst till en operatör för den som ringer till och från Sverige.

Under lång tid har Halebop utmärkt sig som ett prisvärt och kundvänligt alternativ. För den som vill ha ett hyfsat utbud av mobila tjänster till en relativt billig kostnad är de ett mycket bra alternativ. Deras höga kundvänlighet är dessutom ett stort plus med tanke på att många operatörer idag fokuserar på att pressa priser på bekostnad av personlig service.

Jämför mobilabonnemanget

Tack! Jag använde ert jämförelse verktyg och hittade ett billigare alternativ. Jag sparade över 2000 kr / året! - Sven, Malmö
Tjänsten tillhandahålls av Summarum Media AB. Du kan nå oss via email på [email protected] Summarum Media AB - Broholmen 10 - 00530 Helsingfors - Finland Kontakta oss
Summarum Media AB - bastamobil.se - Alla rättigheter förbehållna.