Mybeat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 röster, 1. betyg: 3,50 av 5)
Loading...

Ingen bindningstid

Delar samma nät som Tele2, Telia och Telenor

Erbjuder surfhastighet på upp till 40 mbit/s

Mobilabonnemang


Användning / månad
 När det kommer till mobila tjänster finns det endast mobilabonnemang i varierande storlek hos Mybeat. Prissättningen är väldigt flexibel men generellt sett är surf den främsta attraktionen. Utöver abonnemang erbjuder de även mobiltelefoner, såväl nya som begagnade. I utbudet av mobiltjänster är abonnemangen indelade i olika kategorier. Kategorierna är döpta efter hur mycket som ingår i varje abonnemang.

Mybeat – en uppstickare på den svenska marknaden

Under de senaste åren har det varit väldigt ont om uppstickare på den svenska mobilmarknaden. I alla fall tills Mybeat dök upp. Mybeat är en ny operatör som satsar hårt på flexibilitet och förmånlighet när det kommer till datatrafik. De har även valt att fokusera på särskilt anpassade abonnemang för barn.

Mybeat är ett fristående företag vars verksamhet är oberoende av de större operatörerna. Men är Mybeat endast en trendfluga eller är det verkligen något att satsa på? Vi ska titta närmare på frågan.

Hur är de som operatör?

Mybeat är faktiskt en så pass ny operatör att de ännu inte har varit föremål för någon kundundersökning. Det är därför svårt att dra en slutsats om deras allmänna prestation som mobiloperatör. Något som dock är uppenbart är att de verkar satsa på kunder som ofta faller utanför övriga operatörers primära verksamhet. Detta gäller främst barn och seniorer.

Mobiloperatören marknadsför sig som en operatör med personlig kundtjänst, slopade bindningstider och hög flexibilitet. Bland annat kan du när som helst skifta mellan olika abonnemang. På nätet är det många som beskriver deras kundtjänst som väldigt effektiv och snabb.

Rabatter, roaming och övrigt

När det kommer till roaming är det faktiskt ganska oklart vad som gäller hos Mybeat. I första hand verkar det som att de förutsätter att tjänsterna används inom Sverige. Dessutom reserverar de sig rätten att ta ut särskilda avgifter för roaming men det framgår inte hur omfattande avgifterna är. Inte heller erbjuder de några förmåner för den som är student eller senior.

Mybeat går i Telenors nät. Det innebär att du varken kan förvänta dig bättre eller sämre täckning än med ett motsvarande abonnemang hos Telenor eller Vimla.

Jämför mobilabonnemanget

Vad gör Mybeat unik som operatör?

Det som gör Mybeat unika är att de har låga och prisvärda tjänster. De verkar undvika att erbjuda speciella rabatter, förmåner eller komplicerade prissättningar. Istället har de ett flertal olika varianter av en och samma tjänst. Detta är såklart både på gott och ont. Om du letar efter rabatter och förmåner så har du inget att hämta här. Är du istället på jakt efter ett prisvärt och stabilt abonnemang utan krångligheter så är Mybeat ett bra alternativ.

Referenser

  1. Trustpilot. Omdömen om My beat. 28 apr, 2017.
  2. Mybeat. Telenor täckning. 28 apr, 2017.
  3. Mybeat, press. Totally Örebro. 28 apr, 2017.
Tack! Jag använde ert jämförelse verktyg och hittade ett billigare alternativ. Jag sparade över 2000 kr / året! - Sven, Malmö
Tjänsten tillhandahålls av Summarum Media AB. Du kan nå oss via email på [email protected] Summarum Media AB - Broholmen 10 - 00530 Helsingfors - Finland Kontakta oss
Summarum Media AB - bastamobil.se - Alla rättigheter förbehållna.