Telenor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 röster, 1. betyg: 5,00 av 5)
Loading...

Möjligheten att byta mobil varje år utan extra kostnad

Delar samma nät som Tele2, Telia och Telenor

Inga extra kostnader när du surfa inom EU

De ledande tjänsterna hos Telenor är mobilabonnemang och mobilt bredband. Till skillnad från de flesta andra operatörer går det även att beställa deras mobiltelefonitjänster i form av kontantkort. Är du i behov av ett kontantkort kan detta vara skäl nog till att välja Telenor. Många av deras abonnemang kan även kombineras med molntjänster om du på ett praktiskt sätt vill lagra dina bilder utanför telefonen.

Mobilabonnemang


Användning / månad
 
Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/forge/www.smobilabonnemang.se/public/wp-includes/functions.php on line 5980

Warning: substr() expects parameter 1 to be string, array given in /home/forge/www.smobilabonnemang.se/public/wp-includes/functions.php on line 5987

Warning: substr() expects parameter 1 to be string, array given in /home/forge/www.smobilabonnemang.se/public/wp-includes/functions.php on line 1921

Trots att Telenor har kommit att starkt förknippas med den svenska mobiltelefonimarknaden är de faktiskt ett helnorskt bolag. Företaget har en lång historik inom telekombranschen. Telenor grundades redan i slutet av 1800-talet och är ett av nordens äldsta bolag.

 

I Sverige är Telenor i själva verket en sammanslagning av Vodafone, Bredbandsbolaget och Glocalnet. Detta gör dom till en av landets största telefonikoncerner. Men hur ser bolaget ut idag? Är Telenor en bra mobiloperatör i Sverige?

Hur är de som operatör?

Tyvärr måste det konstateras att Telenor har tappat popularitet bland kunderna. Under de senaste tre till fem åren har Telenor stadigt tappat mark när det gäller kundnöjdhet. Mycket beror på en bristfällig kundtjänst. Då allt fler kunder söker sig till mobiloperatörer som erbjuder personlig service har Telenor uppenbarligen inte lyckats möta detta krav. Många kunder upplever dessutom att Telenor i allt större utsträckning fokuserar på att sälja telefoner, istället för att erbjuda prisvärda mobiltelefonitjänster.

Rabatter, roaming och övrigt

Telenor har avskaffat roamingavgifter inom såväl EU som ett stort antal utomeuropeiska länder. Det har resulterat i att väldigt många kunder börjat utnyttja roamingtjänsterna i allt större utsträckning. Detta gör Telenor särskilt lämpad för den som ofta befinner sig på resande fot eller planerar att använda sin telefon utomlands.

Telenor erbjuder även åldersrabatt. Det gör att du som student och senior kan få nedsatt pris på både abonnemang, kontantkort och mobiltelefoner.

Vad gör Telenor unik som operatör?

På senare tid har Telenor specialiserat sig på abonnemang utan bindningstid och med väldigt mycket surf. I nuläget är faktiskt Telenor den operatör som erbjuder det mest omfattande surfabonnemanget på marknaden. Med hela 100GB sticker Telenor verkligen ut.

För den som vill samla hela familjens fakturor erbjuder de även familjeabonnemang med delad surf. Även om Telenors verksamhet har fått svälja en del kritik så verkar de fortfarande sträva efter att vara ett aktuellt och prisvärt alternativ.

Jämför mobilabonnemanget

Datamängden minskar desto billigare abonnemanget är
Datamängden minskar desto billigare abonnemanget är
Tack! Jag använde ert jämförelse verktyg och hittade ett billigare alternativ. Jag sparade över 2000 kr / året! - Sven, Malmö
Tjänsten tillhandahålls av Summarum Media AB. Du kan nå oss via email på [email protected] Summarum Media AB - Broholmen 10 - 00530 Helsingfors - Finland Kontakta oss
Summarum Media AB - bastamobil.se - Alla rättigheter förbehållna.